Nieuws

ISO 9001:2008

Auteur: Vantieghem Bus & Coach

Sinds juni 2013 zijn wij ISO gecertificeerd. Het certificaat is een kwaliteitslabel en om dit te bereiken is ons kwaliteitsbeleid het uitgangspunt:

Als specialist in de autocarsector staat Vantieghem Bus & Coach sinds 1997 garant voor service en kwaliteit in het onderhoud en herstelling van autocars.

Een gestage groei en langetermijnrelaties opbouwen met tevreden klanten en aftersales partners als Man Truck & Bus, Temsa en VDL Bus & Coach is de hoofddoelstelling van onze onderneming. Klantvriendelijkheid en service worden hoog in het vaandel gedragen. Om deze doelstelling te realiseren tracht Vantieghem Bus & Coach zijn organisatie en structuur te optimaliseren door middel van het behalen van een ISO 9001-certificaat om continu aan de marktgroei en de eisen van klanten en servicepartners te voldoen.

Onze organisatie kan tevens steunen op een hecht, bekwaam én flexibel team medewerkers die mee de sleutel vormen tot langetermijnrelaties met de klanten. Door onze medewerkers regelmatig te evalueren, te begeleiden en verder te bekwamen door gespecialiseerde opleidingen, zullen wij proberen in de toekomst onze servicegraad en kwaliteit nog te verbeteren.

Kwaliteitszorg wordt hoog in het vaandel gedragen: de klemtoon ligt niet zozeer op de normering, maar wel op de continue verbetering van onze interne structuren. Het vastleggen en voortdurend verbeteren van standaardprocedures en –documenten zal de kwaliteit van onze dienstverlening naar klanten en leveranciers toe enkel ten goede komen.

De directie en het hele team van Vantieghem Bus & Coach engageren zich om een kwaliteits- managementsysteem op punt te stellen dat voldoet aan de norm ISO 9001 en dat systeem voortdurend op te volgen en te verbeteren.

 

Ander nieuws

Het product is toegevoegd aan de vergelijkings lijst

Naar de vergelijkings lijst Terug