VACATURE | We zijn op zoek naar een technieker autobus! Word jij onze nieuwe collega?

TECHNIEKER AUTOBUS

Functie

Je takenpakket als technieker bestaat uit het onderhoud en herstelling van autobussen en autocars. Als gevorderde technieker sta je in voor het zelfstandig uitvoeren van preventieve onderhoudswerken alsook complexere montages en herstellingen.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2 of A3 diploma automechanica en je hebt reeds een relevante ervaring van 3 jaar in een gelijkaardige functie/sector. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor veiligheid en netheid.

Aanbod: Je komt terecht in een team van gedreven medewerkers met een passie voor autobussen en autocars. Je kan rekenen op een permanente bijscholing en aantrekkelijk brutoloon.

Word jij onze nieuwe collega? Mail: info@buscoach.be

 

181211-Bus-Coach57.jpg