ONE STOP SHOP BUS REPAIR & PARTS

SERVICES

Certified Service partner of MAN, Van Hool, VDL, Temsa, Irizar, Wabco & DAF

Met een jarenlange ervaring als bagage, heeft Buscoach.be zich kunnen profileren als partner van enkele gerenommeerde en kwalitatieve merken. Onze medewerkers kennen deze merken en hun technische affiniteiten door en door, waardoor onze dienstverlening geoptimaliseerd kon worden. Onze ateliers zijn uitgerust voor zowel kleine als grote interventies en dankzij onze strategische voorraad aan onderdelen, wordt stilstand tot een minimum beperkt.

 

B2B Customer portal

Onze klanten kunnen hun fleet, via ons uniek portaal, online volgen en beheren.
Nog geen toegang? Contacteer ons meteen!

Key values

original parts
Original parts, die zowel veiligheid als kwaliteit waarborgen.
— Frederick Vantieghem, CEO
Een moderne werkplaats, klaar voor de toekomst.
— Frederick Vantieghem, CEO
181211-Bus-Coach61.jpg
181211-Bus-Coach7.jpg
Referenties waar we trots op zijn
— Frederick Vantieghem, CEO


 

uw mobiliteit - onze zorg

Via ons centraal magazijn beschikken we over een strategische voorraad van zowel slijtageonderdelen als niche-parts, die we snel en efficiënt kunnen uitleveren. Op die manier kunnen wij de stilstand van uw bus of coach tot een minimum gaan herleiden, zonder dat hierbij de kwaliteit of de veiligheid in het gedrang komt.  


Over Buscoach.be

Een industriele partner met een familiale basis

Wat meer dan 40 jaar geleden werd gestart als een eenvoudige garage, groeide gestaag uit tot het gespecialiseerde bedrijf dat het vandaag geworden is. 12 gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een permanente ondersteuning aan enkele van de cruciale spelers in de B2B bus & coach-markt.