24/7 Depannage

Een bus of coach in panne is een ramp, niet alleen voor de passagiers maar ook voor de operator. Wij beschikken over een 24/ depannagedienst die, in zowel binnen- als buitenland, ter beschikking staat. Kan het probleem ter plaatse worden verholpen, dan zorgen onze mobiele ploegen voor een oplossing. Is de schade of defect te omvangrijk, dan zorgen we voor een passende en vooral ontlastende oplossing.

Depannage.jpg
Tacho.jpg

Tacho

Een tachograaf is niet alleen een wettelijk verplicht instrument, het heeft ook nood aan tijdig onderhoud en een 2-jaarlijkse kalibratie.
Als erkend installatiepunt voorzien wij zowel nieuwe bussen van het meetinstrument alsook het herkalibreren van bestaande installaties.

Airco

Dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen, zijn onze medewerkers niet alleen gecertifieerd om zelfs de meest complexe installaties onder handen te nemen. We beschikken eveneens over de nodige vakkennis om de terugwinning van gassen op een economische en vooral ecologische manier af te handelen.

Airco-1.jpg
device.jpg

Dräger Interlock alcoholslot

Een wettelijke verplichting in onze buurlanden en een reglementering die klaar staat om goedgekeurd te worden in Belgie. Niet alleen staan wij in voor het plaatsen van nieuwe systemen en onderhouden van bestaande installaties, we zijn eveneens klaar voor de toekomst en de wijzigingen die dit met zich mee zal brengen.

JOSAM wieluitlijning

Als absolute marktleider en referentie op gebied van wieluitlijning is JOSAM de partner bij voorkeur voor vele merken. Ons atelier is volledig uitgerust met de laatste JOSAM spitstechnologie, waarmee we niet alleen de wieluitlijning onder handen kunnen nemen, maar ons eveneens ontfermen over de afstelling van de radar en andere state-of-the-art elektronica.

iTrack-Main02.jpg